Gå till innehåll

Verktygsfält

Vill du vara en del av ungivbg?

Exempelbild för nyhet

Just nu finns lediga platser i ungivbg:s ungdomsredaktion för dig som är 15-19 år.

Gillar du att skriva eller fota? Är du duktig på sociala medier? Vill du jobba med media eller journalistik? Sök till vår redaktion om något av detta lockar dig!

Vad gör man i ungdomsredaktionen?

Ungdomsredaktionen har i uppdrag att tillsammans med ansvarig kommunikatör hålla webbsidan och våra sociala medier aktuella och fyllda med innehåll.

Vi har möten ungefär varannan vecka efter skoltid där vi pratat om innehåll och delar ut uppdrag. Ett uppdrag kan vara att skriva ett reportage, skapa en reel eller bidra på annat sätt.

Ansök om en plats

Du förbinder dig givetvis inte till något genom att söka en plats.


Ange för- och efternamn.



Vad lockar dig mest av uppdragen i redaktionen? * (obligatorisk)
Vad lockar dig mest av uppdragen i redaktionen?






Du kan välja flera alternativ.


Som en del av redaktionen får du chans att utvecklas som person och kan bidra till att något bra för alla unga i Vänersborg.

Observera att det inte utgår någon vanlig timlön för webbreportrar. Men du får en liten ekonomisk ersättning samt andra förmåner. För att hålla energin uppe på våra möten finns det alltid fika.

Förutom att bli en del av vårt härliga team får du erfarenhet och en referens som kan vara väldigt bra när du söker andra extrajobb i framtiden.

Inte krav på tidigare erfarenheter

Det viktiga för oss är att du är intresserad och vill utvecklas, så vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet. Innan ditt första reportage håller vi en introduktion där vi går igenom allt du behöver tänka på.

Även om alla såklart ska bidra, så vet vi att det i perioder är mycket i skolan. Därför blir det inte någon press på hur mycket du är med och gör, utan fokus ligger på att det ska vara roligt och utvecklande för dig.

Har du frågor?

Hör av dig till mattias.freden@vanersborg.se om du har frågor kring uppdraget och redaktionen för ungivbg.se

Relaterad information

Sidinformation

Senast uppdaterad:
11 september 2024