Gå till innehåll

Verktygsfält

Regnbågsworkshops

Exempelbild för undersida

30 och 31 oktober anordnas regnbågsworkshops med konstnären Karin Kent Grundberg i Vänersborgs konsthall och NOHAB:s smedjan i Trollhättan.

För dig som är som är 13 år och uppåt och som identifierar dig som HBTQI+ eller som har funderar på om du är HBTQI+ person.

Är du nyfiken på att lära dig mer om svetsning och testa att skapa i metall? Häng då med på en gratis nybörjarvänlig regnbågs-workshop med konstnären Karin Kent Grundberg. Träffa likasinnade i NOHAB:s smedjan i Trollhättan. Testa på olika verktyg och tekniker inom metallhantverk, så som att svetsa, slipa och borra. Från 13 år och uppåt

Du behöver inga förkunskaper, men ta på dig oömma kläder och ordentliga skor. Handskar och annan skyddsutrustning kommer att finnas på plats.
Vi bjuder på fika!

Datum: 31 Oktober
Tid: 15.00 – 18.00
Plats: NOHAB:s smedja, Trollhättan
Anmälan: Regnbågssvetsning (studieframjandet.se) Länk till annan webbplats.

Vill du testa att bygga med andra? Häng då med på en gratis nybörjarvänlig regnbågs-workshop med konstnären Karin Kent Grundberg

En gratis workshop där du som är, eller funderar på om du är, HBTQI+-person tillsammans med andra träffas i Vänersborgs Konsthall. Där vi testar på olika tekniker och verktyg inom bygg-DIY, som att använda sticksåg, skruvdragare, målning etc. Från 13 år och uppåt!

Du behöver inga förkunskaper, men ta på dig oömma kläder och ordentliga skor. Handskar och annan skyddsutrustning kommer att finnas på plats.
Vi bjuder på fika!

Datum: 30 Oktober
Tid: 15.00 – 18.00
Plats: Vänersborgs konsthall, Kungsgatan 15 Vänersborg.
Anmälan: Regnbågsbygg (studieframjandet.se) Länk till annan webbplats.

Serien med Regnbågsworkshops är ett samarbete mellan Homografiska museet i Fengersfors, Vänersborgs konsthall & Studiefrämjandet Fyrbodal. Det gemensamma resultatet kommer att användas i utställningen av Homografiska Muséets samlingar på Vänersborgs Konsthall.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
11 september 2024